Carrefour Express twee keer overvallen op een week tijd

Voor de tweede keer op nog geen week tijd is zondag de Carrefour Express op de Leuvensestraat in Vilvoorde overvallen. Twee daders gingen aan de haal met een onbekende som cash geld. Niemand raakte gewond.

“Rond 17 uur drongen twee mannen de zaak binnen”, bevestigt woordvoerster Catherine Bodet van de zone VIMA (Vilvoorde-Machelen). “Ze eisten de inhoud van de kassa en gingen aan de haal met een onbekende som geld.”

Afgelopen maandagochtend drongen ook al twee overvallers de zaak binnen. De daders die gewapend waren met een groot mes en een pistool gingen toen ook al aan de haal met cash geld en twee iPhones. Iedereen bleef wel ongedeerd. Een uitgebreide zoekactie van de politie in de buurt leverde niks op.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise