CC Het Bolwerk heeft opnieuw volledig jaarprogramma klaargestoomd: “Zwaar geïnvesteerd in nieuw ventilatiesysteem”

Gesterkt door de ervaring van de voorbije maanden dat cultuur weer veilig georganiseerd kan worden, heeft cultuurcentrum Het Bolwerk opnieuw een volledig jaarprogramma samengesteld. De ticketverkoop start op 11 juni.

CC Het Bolwerk wil weer een ontmoetingsplek zijn met een breed en toegankelijk cultuuraanbod: toneel, muziek, humor, circustheater, film en zoveel meer. Het cultuurprogramma 2022-2023 werd verzameld in de gedrukte jaarbrochure die verzonden wordt naar zo’n 5.000 klanten. Bovendien heeft het centrum een jaarkrantje uitgebracht dat deze week verdeeld wordt over alle Vilvoordse bussen.

Op zaterdag 11 juni wordt de (online) ticketverkoop voor de voorstellingen opgestart. Cultuurliefhebbers kunnen vanaf 9 uur een abonnement samenstellen als zij kiezen voor meer dan 4 voorstellingen. Losse tickets kunnen vanaf 14 uur gereserveerd worden. Het CC is op zaterdag 11 juni ook open van 9 tot 16 uur voor vragen en advies.

“Na een onderbreking van anderhalf jaar waarbij continu geschakeld moest worden, kijkt Het Bolwerk-team weer uit naar een normale opstart van het cultuurseizoen 2022-2023”, zegt cultuurschepen Moad El Boudaati (Vooruit). “Wij zijn ervan overtuigd dat de brede diversiteit aan cultuur weer heel wat inwoners zal weten te bekoren. Stad Vilvoorde heeft bovendien de voorbije maanden zwaar geïnvesteerd in een nieuw ventilatiesysteem in de polyvalente zaal waardoor het cc ook verenigingen en gasten veilig kan ontvangen voor een eigen aanbod en activiteiten. Wij zijn ervan overtuigd dat het cultuurcentrum weer een echte ontmoetingsplek kan worden voor heel wat mensen.”

Foto: Flora Vanclooster

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise