Studieplek voorzien in Huis van de Mens en CC Het Bolwerk

De examenperiode voor het secundair en hoger onderwijs breekt aan. Stad Vilvoorde stelt in samenwerking met Huis van de Mens en CC Het Bolwerk opnieuw een studieruimte ter beschikking.

De studieplek wordt voorzien in het Huis van de Mens, Geldersstraat (Frans) 23, en is tot 26 juni elke dag open van 9 tot 21 uur. Zowel leerlingen secundair onderwijs als studenten hoger onderwijs kunnen er op afspraak studeren. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar, in het weekend kan er bij plaatsgebrek uitgeweken worden naar cc Het Bolwerk. Wifi en toezicht zijn voorzien.

“Het is belangrijk dat leerlingen en studenten bij het voorbereiden van examens, een stille en comfortabele plek hebben om te studeren. Niet alle jongeren hebben thuis een bureau, wifi of een eigen kamer waar ze rustig kunnen studeren”, aldus schepen voor sociaal beleid en gelijke kansen Fatima Lamarti (Vooruit)

Om een plaats te reserveren moet je eenmalig contact opnemen met de dienst Gelijke Kansen via e-mail (gelijke.kansen@vilvoorde.be) of telefonisch via 02 255 46 89. Vervolgens ontvang je een link om een plaats te reserveren.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise