CC Het Bolwerk lanceert programma en start ticketverkoop 2022

Ondanks onheilspellende corona-ontwikkelingen heeft CC Het Bolwerk de brochure voor zijn voorstellingen vanaf januari 2022 verspreid. Ook online ticketverkoop voor de voorstellingen van het tweede deel van het cultuurseizoen 21/22 is van start gegaan.

Sinds november organiseert het cultuurcentrum weer voorstellingen in de schouwburg. Het organiseert zijn activiteiten anders dan anders: zonder abonnementen en langetermijnengagementen, maar wel met losse tickets aan democratische prijzen. Met een verhoogde aandacht voor de veiligheidsmaatregelen die continu worden aangepast.

Zo garandeert het centrum zijn bezoekers goed geventileerde zalen en een schouwburg met verse buitenlucht. Het CO2-gehalte wordt continu gecontroleerd met luchtkwaliteitsmeters en het centrum past onder andere het CST plus toe: een Covid Safe Ticket in combinatie met het mondmasker. De laatste stand van zaken in verband met de veiligheidsmaatregelen vind je steeds op de website terug.

“Na zijn voorstellingen op verplaatsing tijdens de zomer, biedt het centrum sinds november weer een mooi gevuld programma in de schouwburg”, zegt cultuurschepen Moad El Boudaati (Vooruit). “Vorig jaar werd er geen brochure gemaakt, maar nu cultuur op een veilige manier mag verder georganiseerd worden, heeft het centrum ervoor gekozen om toch een voorjaarsbrochure te drukken. Deze wordt breed verspreid en ging vorige week de post op naar de klanten van de voorbije twee jaar. Iedereen is van harte welkom voor wat ontspanning in deze winterse dagen.”

De voorjaarsbrochure 21/22 biedt een aantrekkelijk overzicht van het gevarieerde aanbod aan theater, (wereld)muziek, humor, circustheater, film en zoveel meer. Omdat de programmatoren hun engagement naar de artiesten en gezelschappen maximaal willen honoreren, werden een aantal artiesten die het voorbije coronajaar op het programma stonden, verschoven naar volgend jaar. “Het zal een jaar van continu schakelen worden, maar we zijn blij dat we onze inwoners een kans op cultuur kunnen blijven bieden in een veilige omgeving.”

Geïnteresseerden kunnen het programma consulteren op www.hetbolwerk.be of een brochure aanvragen via cultuurcentrum@vilvoorde.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise