Na inbraak nu ook brandstichting aan frituur ‘t Abeeltje

Vandalen hebben donderdagavond bij frituur ‘t Abeeltje in Vilvoorde brand proberen te stichten. Het is al de tweede keer op enkele maanden tijd dat de frituur geviseerd wordt.

De schade bleef gelukkig binnen de perken maar eigenaar Mousty Soussi zal toch werk hebben om zijn frituur terug in orde te krijgen. “Donderdag rond middernacht ben ik uit mijn bed gebeld door de politie om te zeggen dat vandalen brand hebben proberen te stichten in mijn frituur. Gelukkig merkte een voorbijganger het vuur snel op en verwittigde hij ook snel de hulpdiensten. Dankzij het snelle ingrijpen van de brandweer bleef de schade beperkt tot twee panelen. Ik heb ervoor ook al twee keer inbrekers over de vloer gehad, de laatste keer was zelfs nog in april.”

Soussi wil zijn frituur binnen twee weken weer openen. “Momenteel heb ik nog verlof en was de zaak toch gesloten. Het is frustrerend dat ik hier weer geld in ga moeten steken. Hoewel de schade niet groot is, moet ik sommige panelen vervangen en zullen er ook nog werkuren moeten betaald worden.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise