Verdriet om overleden meisje

Op de plek waar dinsdag een meisje van drie uit Opwijk werd aangereden is het een komen en gaan van ouders en grootouders met (kleinkinderen) die bloemen en knuffels aanbrengen. We troffen er Sanne en haar oma die er een moment van stilte hielden om het kindje waarvan ze de familie kennen.

Ondertussen verloopt het kermisgebeuren in mineur en dat heeft zeker niet alleen met het mindere weer te maken. Geen uitbundigheid, je voelt dat de kermisgangers het dramatische gebeuren in gedachten hebben. Het collectieve verdriet is groot.

Het parket van Halle-Vilvoorde deelt mee dat de bestuurder van de wagen intussen kon ondervraagd worden en dat hij verklaarde dat hij onwel is geworden. Daardoor zou hij de controle over zijn voertuig verloren hebben met een dramatisch ongeval tot gevolg.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk