iPad voor alle ziekenhuispatiƫnten AZ Jan Portaels

Het AZ Jan Portaels wil alle ziekenhuispatiƫnten een iPad ter beschikking stellen. Dat gaat gebeuren in fases. Momenteel zijn er al 66.

ā€œWe willen gefaseerd alle afdelingen van iPads voorzien zodat al onze patiĆ«nten hier in de toekomst kunnen over beschikkenā€, legt woordvoerster Helena Polfliet uit. ā€œDit zal niet alleen nuttig zijn voor interactie van de patiĆ«nt met het thuisfront maar bijvoorbeeld ook om maaltijden te bestellen of zijn of haar elektronisch patiĆ«ntendossier te raadplegen. Innovatie is een kerngedachte in alles wat we doen. Dat gaat van een robot aan het onthaal tot een nieuw communicatieplatform.ā€

ā€œMomenteel zijn er al 66 iPads in omloop en we willen dit in functie van de vraag de komende twee verder uitrollen. Dit alles kadert ook in onze geoptimaliseerde zorgbeleving. Onze patiĆ«nt is onze klant. We willen dat elke patiĆ«nt ons ziekenhuis verlaat met het gevoel dat hij een eigen, persoonlijke behandeling heeft gekregen.ā€

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise