Volledige inboedel gestort in zone Cargovil: politie onderzoekt beelden camera’s

In de industriezone Cargovil op de grens van Grimbergen en Vilvoorde is een opmerkelijk sluikstort teruggevonden. De daders vonden er niets beters op dan iets wat zowat de volledige inboedel van een woning lijkt in tientallen bananendozen gewoon langs de kant van de weg aan de Cokeriestraat te droppen.

De omvang is zelfs voor de industriezone die geplaagd wordt door sluikstorters vrij ongezien. De dozen en houten lades zitten onder meer vol oude strips, boeken en elpees maar ook nog heel wat andere rommel zoals onder meer een volledig bestek, potten, pannen en zelfs een wafelijzer.

De politie van Grimbergen kwam ter plaatse en een ploeg van het Agentschap Wegen en Verkeer om het sluikstort op te ruimen. De daders zijn mogelijk gefilmd door de camera’s van een aangrenzend bedrijf en ook de ANPR-camera’s in de omgeving zullen gebruikt worden om de sluikstorters te proberen identificeren.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise