Trapautootjes voor zieke kinderen in AZ Jan Portaels

Leuke verrassing voor de zieke kindjes in het AZ Jan Portaels. Daar bracht de goede Sint namelijk schattige trapautootjes, driewielers en kleurboeken voor de dienst Pediatrie en de Spoedafdeling.

Het gaat om een actie van BMW-dealers over heel België en Luxemburg, in dit geval BMW Tanghe uit Melsbroek. “Tijdens de eerste lockdown stelden we auto’s ter beschikking van zorgpersoneel in de ziekenhuizen. We zagen toen via deze contacten hoe moeilijk het ook voor de kinderafdelingen was”, stelt CEO Eddy Haesendonck van BMW Group Belux. “Daarom zetten we samen met onze 72 dealers deze actie op. Tijdens deze tweede coronacrisis heeft iedereen het moeilijk, maar voor kinderen die vandaag naar het ziekenhuis moeten is de situatie extra zwaar. Daar komt nog bij dat bezoek vaak niet of nauwelijks mogelijk is, en dat vlak voor de komst van de goede Sint.”

“We zijn uiteraard blij met dit mooie gebaar. Dit is opnieuw een enorme blijk van solidariteit”, zegt woordvoerster Helena Polfliet van het AZ Jan Portaels.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise