Geen bezoek meer toegestaan in AZ Jan Portaels

In Vilvoorde is geen bezoek meer toegestaan in het AZ Jan Portaels. “Om besmettingen te voorkomen bij onze patiĂ«nten en medewerkers en ook om de verspreiding van het virus tout court te vermijden”, zegt woordvoerster Helena Polfliet.

Op bepaalde afdelingen is wel nog een uitzondering toegestaan, al dient dit beperkt te blijven tot maximum Ă©Ă©n persoon per dag. “Het gaat dan om de partner van de moeder op de materniteit wel nog toegelaten, op pediatrie Ă©Ă©n van de ouders, en op palliatieve zorgen kan dit in overleg met de dokter afgesproken worden.”

Het ziekenhuis wil wel alles in het werk stellen zodat patiĂ«nten en familie in contact kunnen blijven. “Gelukkig zijn er vandaag heel wat alternatieven. We zullen er alles aan doen opdat patiĂ«nten op een vlotte manier kunnen face-timen, skypen en telefoneren met hun geliefden.”

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...