Vilvoordenaar slachtoffer van zinloos geweld

Vilvoordenaar Didier Arrasse (36) is zaterdagavond het slachtoffer geworden van zinloos geweld. Na een leuk spaghettifestijn op de manège waar zijn 9-jarige dochter paardrijdt, ging hij nog sigaretten halen in een nachtwinkel op het Rooseveltplein. Plots stond er een man achter hem. Voor hij goed wist wat er gebeurde, kreeg hij een slag in het gezicht. Vervolgens doken nog een drietal jongeren op die op Didier bleven inbeuken. De vrouw van Didier die probeerde tussen te komen maar ook zij werd aangepakt. Zijn dochtertje die alles zag gebeuren was aan het wenen op de achterbank.

Uiteindelijk gingen de vier er toch vandoor. De politie was vliegensvlug ter plaatse maar de balans is zwaar. Didier werd door zijn vrouw overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij zijn kaak op twee plaatsen had gebroken. Er moesten ook nietjes aangebracht worden om zijn hoofdwonde te dichten. “Dit soort van zinloos geweld moet stoppen”, zegt Didier die het de komende zes weken met vloeibaar voedsel zal moeten stellen.

Didier diende klacht in voor slagen en verwondingen bij de politie. Het onderzoek loopt.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise