Tweede voordracht over beeldhouwer Rik Poot

Heemkundige Kring Hertog Hendrik I organiseert op 15 oktober om 19.30 uur een tweede voordracht over de vermaarde Vilvoordse beeldhouwer Rik Poot in het stadhuis. Spreker is opnieuw Gilbert Putteman, kunstcriticus en vrederechter van het kanton Vilvoorde en een goede vriend van Rik Poot. Zijn voordracht is gebaseerd op unieke anekdotes en niet gecensureerde verhalen. In het tweede gedeelte wordt uitzonderlijk beeldmateriaal geprojecteerd van en over beeldhouwer. De eerste voordracht was een overrompelend succes. Ongeveer 200 geïnteresseerden moesten naar huis gestuurd worden wegens volzet. Deze tweede editie bevat ook nieuwe elementen en Putteman gaat ook in gesprek met een boeiende figuur over Poot.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise