11-jarig meisje op step aangereden

 

Een bestuurster die verblind was door de laagstaande zon heeft woensdag in de vooravond een 11-jarig meisje op een step aangereden op de kruising van de Verbindingsstraat en de Mechelsesteenweg. Het slachtoffer werd afgevoerd naar het ziekenhuis maar verkeert niet in levensgevaar. Ze heeft wel enkele breuken opgelopen.

Het ongeval gebeurde rond 17.20 uur. Een vrouw kwam uit de Verbindingsstraat en wilde de Mechelsesteenweg oprijden. Door de laagstaande zon zag ze het meisje op de step niet of te laat aankomen. Omdat ze toch nog een uitwijkingsmanoeuvre uitvoerde en door een paniekreactie per ongeluk ook op de gaspedaal ging staan, is ze over de middenberm gevlogen en heeft een tegenligger geraakt. Daarbij raakte echter niemand gewond. De Mechelsesteenweg richting Zemst is door de politie een tijdlang afgesloten.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise