Politie rolt twee cannabisplantages op

 

De politie heeft twee cannabisplantages ontdekt in Vilvoorde. Het gaat om een pand op de Houtemsesteenweg en een in de Hellingstraat, pal in het centrum. “In de Houtemsesteenweg werden ongeveer 850 cannabisplanten aangetroffen, in de Hellingstraat gaat het ongeveer ove 375”, zegt woordvoerder Gilles Blondeau van het parket Halle-Vilvoorde. “Op dit laatste adres werden ook drie personen aangetroffen en opgepakt. Twee van hen (een 40-jarige Turk uit Vilvoorde en een 54-jarige Turk uit Brussel) worden morgen voor de onderzoeksrechter geleid voor teelt van verdovende middelen in het kader van een vereniging.” Het gaat om een 40-jarige Turk uit Vilvoorde en een 54-jarige Turk uit Brussel. Volgens het parket is er momenteel geen link tussen de twee plantages.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise