Schade door hevig onweer in parken

Ook Vilvoorde werd afgelopen nacht geteisterd door een hevig onweer en hagelbuien. Hierdoor is er in de parken en op het openbare domein heel wat stormschade. Zware takken zijn afgebroken, waarvan sommige de wegen blokkeren en andere nog geknakt aan de bomen hangen. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

De stad Vilvoorde en het Agentschap Natuur en Bos zetten alles in het werk om de schade op te ruimen en gevaarlijke situaties af te bakenen. De stad vraagt hiervoor de medewerking en het begrip van de burger om de signalisatie te respecteren. Indien er een lint hangt, wordt gevraagd om niet door te lopen. De afspanning wijst immers op een gevaarlijke situatie.

“We doen er alles aan om de parken zo snel mogelijk weer volledig open te stellen voor het publiek”, aldus burgemeester Hans Bonte.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise