Geen subsidies voor indoor beachhal Vilvoorde

De Raad van State heeft de subsidiebeslissing van Vlaams minister van Sport Philippe Muyters (N-VA) voor steun aan 19 gemeentelijke sportprojecten vernietigd. Daarbij ook de 314.513 euro die voorzien was voor de uitbreiding van het Eurovolleycenter in Vilvoorde met een indoor beachhal.

“We zaten net in de ontwerpfase met een aantal architecten”, reageert secretaris-generaal Willy Corbeel van de Vlaamse Volleybalbond die nog niet op de hoogte was. “Normaal hadden we gehoopt dat de hal eind dit jaar zou klaar zijn. We panikeren echter nog niet. Ik ga ervan uit dat we die subsidies uiteindelijk toch zullen krijgen. Maandag zal dit alleszins besproken worden op het dagelijks bestuur.”

Ook de provincie zou 200.000 euro bijdragen aan het project. Andere partners zijn: stad Vilvoorde, de Vlaamse Volleybalbond, het Eurovolleycenter en Katholiek Onderwijs Vilvoorde.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise