Ish Ait Hamou 'Best Dressed Man 2015'

Danser en auteur Ish Ait Hamou uit Vilvoorde is de ‘Best Dressed Man 2015’. Het gaat om een initiatief van het lifestylemagazine Trends Style en de Zweedse modegigant H&M. Elk jaar gaan zij op zoek naar de best geklede Business Man en best geklede VIP.

Uit een lijst van 30 kandidaten selecteerden meer dan 3.500 lezers in elke categorie 5 genomineerden. Een vakjury duidde uiteindelijk de winnaars aan.

Ish is vooral bekend als jurylid van dansprogramma ‘So You Think You Can Dance’. Sinds kort gooit hij ook hoge ogen als auteur van de boeken ‘Hard Hart’ en ‘Cécile’. Ish zelf reageerde blij verrast.

“Ik loop sinds die avond rond met een warme glimlach. Het is altijd leuk en motiverend als mensen, wie ze ook zijn, volgen wat je doet en er een oprechte interesse en waardering voor hebben. Het is een mooie ervaring geweest. Eén zaak is zeker: het heeft voor vele leuke en interessante gesprekken gezorgd met de mensen rondom mij (lacht).”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise