Topambtenaar achter Watersite vertrekt

Eva Fonteyn, projectmanager reconversie Vilvoorde-Machelen, vertrekt bij de stad Vilvoorde. Ze bekleedde er één van de topfuncties bij de ambtenarij. In die hoedanigheid tekende ze de voorbije jaren in zekere zin mee de toekomst uit van Vilvoorde én Machelen.

Ze gaat op 1 september naar projectontwikkelaar Matexi. Volgens burgemeester Hans Bonte (Sp.a) stelt haar vertrek de stad niet voor onoverkomelijke problemen en wordt de continuïteit verzekerd.

Er werd met Annelies Van Der Donckt (momenteel directeur ‘Ruimte’ bij de Vereniging van Steden en Gemeenten) dan ook al een vervangster gevonden. De stad gaat ook nog een medewerkster voor haar aanwerven.

Voordien was ook Rik Platteau (samen met oud-burgemeester Willy Cortois destijds aan de wieg van Watersite) vanuit dezelfde functie naar PSR Brownfield Developers (Group Jan De Nul) vertrokken. PSR en Matexi werken onder de naam Vilvoorde Development samen aan de verdere ontwikkeling van Watersite.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise