Nadine Hubert genomineerd voor Womed Award (+ video)

Nadine Hubert van New Customservice, een koeriersbedrijf uit Vilvoorde, is samen met twee anderen genomineerd voor de prijs van vrouwelijke ondernemer van het jaar.

De Womed Award (Women in Enterprise and Development), een prijs uitgereikt door Markant vzw en Unizo, geeft een gezicht aan de vrouwelijke succesverhalen in het bedrijfsleven en wil het ondernemerschap bij vrouwen stimuleren.

De award wordt op 4 maart uitgereikt door Koningin Mathilde.

Nadine is zaakvoerder van New Customservice (NCS) in Vilvoorde, een familiebedrijf dat in 1982 door de ouders van Nadine werd opgericht. Sinds 1991 runt zij als gedelegeerd bestuurder het bedrijf. Het telt vandaag ongeveer 50 werknemers.

NCS evolueerde van een bedrijf dat enkel expresdiensten aanbood tot een gediversifieerde onderneming die ook logistieke marketing, sales acties, ambassadediensten en wereldwijde verzendingen verzorgt.

De wereld van logistiek en transport is vooral een mannenwereld, waarin Nadine meer dan haar mannetje staat. Voor haar is ondernemen een doorgedreven engagement, ongeacht je geslacht.

Het publiek kan tot en met 9 februari stemmen via www.womedaward.be.