Cheque voor vzw ‘t Vosje

Vzw ’t Vosje organiseert in  Vilvoorde sportieve activiteiten voor mensen met een beperking. In vier niveaugroepen wordt gesport: atletiek, bowling, voetbal, dansen, ….

De vzw telt zo’n 100 gebruikers waarvan er toch 55 tot 65 geregeld de sportactiviteiten bijwonen. Ze krijgen ondersteuning van een 10-tal coaches en ook kine-studenten van de VUB staan regelmatig in voor verzorging en begeleiding.

Hoog op de agenda staat deelname aan de Paralympics. Dat brengt allemaal aardig wat onkosten mee. De mensen van de vzw waren dan ook erg blij met de cheque van meer dan 2000 euro die Immo Vervloet en Zakenkantoor Vervloet hen schonken.

Peter en Mieke Vervloet, zaakvoerders, vierden onlangs hun twintigste huwelijksverjaardag. Ze vroegen hun gasten geen geschenken maar een bijdrage voor het goede doel. ’t Vosje en Ons Tehuis Brabant (in Perk) kregen elk een cheque met meer dan 2000 euro.