Gratis les bij 25 Vilvoordse sportclubs

De maand september is gestart. Sportclubs starten dan ook stilaan terug met hun activiteiten en trainingen. Willen jouw kinderen ook sporten, maar kunnen ze niet kiezen uit de vele mogelijkheden? Dan is de maand van de sportclub het ideale middel om te proeven van de verschillende sporten die kunnen beoefend worden in Vilvoorde.

Nog tot 4 oktober kan je bij maar liefst 25 Vilvoordse sportclubs gratis lessen volgen! Vooraf inschrijven hoeft niet. Je gaat gewoon op de data en uren die in de folder vermeld staan naar de trainingsplaats van de club. De clubs zullen je met open armen ontvangen en je maakt bovendien kans op een waardebon van 100 euro indien je minstens 4 stempels spaart bij minimum 2 verschillende clubs.

Deelnemers zijn verzekerd via de stad en deelnemen kan zonder verdere verplichtingen.

Folders en inlichtingen krijg je bij de dienst sport, administratief centrum Mattenkot, Lange Molensstraat 44, tel.: 02 255 79 60.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise