Steve Convents Open VLD-Ternat kandidaat bij federale verkiezingen in juni.

Op 9 juni 2024 zijn er regionale, federale en Europese verkiezingen gepland. De Vlaams Brabantse lijsten van Open Vld werden ondertussen goedgekeurd.

Voor Ternat waagt Steve Convents zijn kans en dit vanop de derde plaats bij de opvolgers voor de federale kamer van volksvertegenwoordigers. Steve Convents is binnen Ternat vooral gekend als advocaat, Voorzitter der liberalen en schepen. 

Hij is tevens politiek secretaris van de Open Vld regio Halle , alsook lid van de Nationale partijraad Open Vld. 

“Gezien mijn juridische achtergrond zal het niemand verbazen dat veiligheid en justitie me zeer nauw aan het hart liggen. Ik stel vast dat er veel liberale goesting is om er een lap op te geven de aankomende campagne en ik ga dat eveneens doen onder het motto “ Zeg wat je doet en doe wat je zegt “. Zaterdag 24 februari 2024 vindt de officiële kick-off van de campagne plaats en ik kijk er enorm naar uit.”, deelt Steve Convents ons mee.”

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland