Affiche Rock Ternat vervolledigd

De affiche van Rock Ternat is compleet. Dertien topbands en dj’s zakken eind augustus af naar de parking aan de Ternatse sporthal voor twee avonden volgens het intussen gekende concept. De ticketverkoop is onlangs ook van start gegaan.

Feest en gezelligheid troef eind augustus in Ternat. Rock Ternat vindt voor de derde keer na de doorstart plaats aan de sporthal en de organisatoren pakken opnieuw uit met een stevige affiche. Op vrijdag 25 augustus zijn Black Box Revelation, K’s Choice, Mayorga, Hairbaby op het podium te vinden. Eva De Roo & Double D zorgen die dag voor de afsluitende beats. Daags nadien brengen Daan, Goose, Blackwave, Meltheads, S10, Bat Eyes en Dirk. het festivalplein in beroering. Metropolitans mogen de editie van 2023 afsluiten.

Tickets zijn intussen ook te koop via rockternat.be. Voor een vrijdagticket betaal je 35 euro, terwijl een zaterdagticket 45 euro kost. Een combiticket kost 65 euro.

 Foto (© Koen Kempeneers)

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!