Opnieuw zwerfvuilactie in maart en april

Van 18 maart tot 16 april loopt de zwerfvuilactie van Mooimakers. In Ternat is de klopjacht op zwerfvuil weer losgebarsten. Is jouw stoep of buurt ook toe aan een stevige poetsbeurt? Sla dan, samen met vele anderen, de handen ineen en maak tijd om zwerfvuil op te ruimen. Met een beetje inzet van iedereen zijn alle straten in de gemeente in een mum van tijd weer schoon. Bundel je krachten en roep de hulp in van je familie, vrienden, verenigingen, buren of collega’s.

Kies de straten uit die je wil schoonmaken, meld deze via milieu@ternat.be en ontvang je materiaal om op te ruimen. De gemeente zorgt voor handschoenen, afvalzakken, fluorescerende hesjes. Zij verzamelen ook de gevulde afvalzakken. Iedereen die meedoet, krijgt in ruil daarvoor een propere straat of wijk en een leuk geschenkje.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws