Werken in de Stoofstraat

Passanten in de Stoofstraat hebben al gemerkt dat daar met groot materiaal een herstelling wordt uitgevoerd aan de middengasleiding, die in november 2021 werd beschadigd. Dat gebeurt door middel van individueel gestuurde boringen. Woensdag werd een leiding van 100m onder de straat geperst. Toch wel indrukwekkend hoe die buis van in de persput naar de ontvangstput wordt geperst. De werken zullen zeker nog enkele dagen in beslag nemen.

Ondertussen zijn ook in de Spiegellaan de werken van start gegaan. Die zijn momenteel nog niet zichtbaar op de weg zelf. De aanpak van de straat is gepland voor begin mei.

Na het weekend van 18-19 maart zullen ook de fietspaden in het centrum en de Mieregemstraat hun definitieve deklaag krijgen. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk