N-VA Ternat stelt kandidaten voor

“Onze gemeente staat voor enorme uitdagingen op het vlak van mobiliteit, ruimtelijke ordening, investeringsbeleid, lokale handel en de toenemende vergrijzing van onze bevolking. Op de volgende pagina’s vindt u de belangrijkste praktische speerpunten voor Ternat, voor uw deelgemeente, voor uw wijk, voor uw straat. Als nationale partij houden wij echter ook een blik op de wereld, op de Europese realiteit en op Vlaanderen,” schrijft lijsttrekker Sven De Paepe (gemeenteraadslid sinds 2010).

Na Sven De Paepe vinden we de namen van volgende kandidaten: (2) advocate Sofie Claeys, (3) oud N-VA voorzitter Kristof De Leeuw, (4) Stefanie De Roover, (5), Arno De Paepe, (6) Nele Vandenbulcke, (7) Kaatje Vermeir-Batselier, (8) N-VA secretaris Ternat Agnes Delcourt, (9) Dimitri Vandenhende, (10) Jolien De Petter, (11) Jurgen Depoorter, (12) Joanna De Godt, (13) Lut Van Dender, (14) N-VA voorzitter Pieter Semal, (15) Patrick De Troch, (16) OCMW-raadslid Sofie De Vos, (17) Jana Staelens, (18) Xanne Vermeir, (19) Bert De Grez, (20) Xavier Giroux, (21) Els Verstuyf, (22) Marc Vandenhende, (23) Lutgart Thiebaut, (24) Urbain Beeckmans, (25) gemeenteraadslid Rony De Backer.

 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland