Nieuwe wekelijkse markt op dinsdag in Sint-Katherina-Lombeek

Vanaf dinsdag 3 maart start in Ternat tussen 14 en 19 uur een nieuwe wekelijkse markt aan het kerkplein van Sint-Katherina-Lombeek.

Voorlopig worden enkel marktkramers toegelaten die voedingswaren verkopen.

Er zijn al zeker kramen met fruit, groenten, vis, kaas, wafels en pannenkoeken, Spaanse specialiteiten, bloemen, brood en banket, kip en snoep.

Er wordt nog wel gezocht naar een beenhouwer. Geïnteresseerden nemen contact op met marktleider herwin.cobbaert@skynet.be.

Een en ander betekent dat er op dinsdag tussen 12 en 20 uur andere verkeersmaatregelen van kracht zijn in het centrum van Lombeek.

De markt wordt achter de kerk aan het Kapelleveld en de Kerkpleinweg geplaatst. Er kan dus op een gedeelte van het kerkplein niet worden geparkeerd.

Het gedeelte van het kerkplein aan de kant van de Kerkstraat blijft bereikbaar. Een aantal plaatsen zijn daar voorbehouden voor kortparkeren.

Als alternatief kan u de parking aan de Acacialaan (achter De Ploter) gebruiken, de parking op de Meersstraat rechtover Sint-Carolus en de parking op de Meersstraat na de spoorovergang (achter café Den Dries).