Vier dj's strijden voor plekje op Rock Ternat

De Rock Ternat Facebookwedstrijd, het eerste luik van de wedstrijd met als inzet een kans om mee te dingen voor een plekje op het tweede podium van Rock Ternat, is afgelopen. De vier geselecteerde DJ’s (of dj-duo’s) ‘Sound of the Basement’, ‘Les Dirty Bro’, ‘Strobot’ en ‘Carl and Patch’ strijden komende vrijdag 6 september in Ternat in een DJ-battle om uit te maken wie op de affiche van Rock Ternat 2013 mag prijken.

De vier inzendingen haalden allen om en bij de 300 likes binnen tussen 21 juli en 31 augustus met een mix enkel bestaand uit nummers en remixen van artiesten die ooit op het podium stonden van Vlaanderens grootste nazomerfestival.

Op vier locaties in Ternat – de Café’s N8M=, Stamenee zonder naam, Barrock en Eetkroeg Manu – strijden de kandidaten om dit felbegeerde plekje. De finalisten moeten een DJ-set van 35 minuten spelen op vrijdag 6 september. Elke finalist speelt dus een volwaardige set. Het bijwonen van de verschillende dj-sets van de finalisten is gratis. De winnaar wordt aangeduid door een jury, samengesteld door de organisatie van Rock Ternat. De aankondiging van de winnaar volgt volgende week.

RODE DUIVELS

De exacte speeltijden en de verdeling van de DJ’s wordt bekendgemaakt op de Facebookpagina van het evenement, terug te vinden via de Fanpagina van Rock Ternat. Afspraak – voor de vroege vogels – om 20 uur in café N8M=. De organisatie voorziet ook een mogelijkheid om naar de wedstrijd van de Rode Duivels te zien in samenwerking met Café’s N8M= en Staminee zonder Naam en een afterparty in Eetkroeg Manu.