Daan en Black Box Revelation op Rock Ternat

De volledige affiche van Rock Ternat, op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober, is bekend: Daan, Halve Neuro, De Fanfaar, TLP, Psycho 44, Dope DOD en Black Box Revelation worden toegevoegd aan de affiche.

Eerder raakte al bekend dat onder andere Axelle Red, Arno, Biohazard, CJ Ramone en The opposites het festivalseizoen in Ternat feestelijk afsluiten.

Op beide festivaldagen kunnen de dansliefhebbers een feestje bouwen aan het buitenpodium met de ‘Buitenpodium DJ’s’ (Metropolitans, DJ Coucouck, DJ Touchez, Funky Amish Connection en Fred Ast√®r ). De crew wordt nog versterkt door de winnaar van de Rock Ternat DJ-contest, de jonge beloftevolle DJ Sound of the basement.

Rode Duivels

Rock Ternat zorgt ook dit jaar enkele extra’s. Zo krijgen de fans van de Rode Duivels op vrijdag 11 oktober de wedstrijd Kroati√ę-Belgi√ę op groot scherm te zien in de festivaltent, een kans voor de thuisblijvers om toch de match met een stadiongevoel te beleven.

De ticketprijs voor Rock Ternat 2013 blijft net als in 2012 op 28 euro (vrijdag), 32 euro (zaterdag) en 49 euro (combi). Een campingticket kost 10 euro. De voorverkoop in de lokale voorverkooppunten start in de loop van volgende week, maar is al volop aan de gang op de website van Rock Ternat.

Tickets en info: www.rockternat.be