Magali en Kristof slimste duo van Roosdaal

De lokale preselectie voor de Vier-quiz ‘De Slimste Gemeente van Vlaanderen 2014’ in Roosdaal vond dinsdag plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Het werd een kleine, gevarieerde quiz van twintig vragen, waarbij drie vrouwen en vijf mannen meedongen naar de titel.

De quizmasters van dienst waren Kim en Roel, de kandidaten van de vorige editie, die het tot de tweede ronde schopten van de televisiequiz. Voor het opstellen van de vragen kregen ze hulp van Patrick Ruyskensveld, een fervent quizzer uit Roosdaal.

Karen Van Schuerbeeck maakte bekend welk duo doorgaat naar de provinciale preselectie in Tour&Taxis: Magali Van der Haeger en Kristof Cooreman. Als zij ook dan slagen in de preselectie, nemen ze het samen met de burgemeester op tegen de andere steden en gemeenten van Vlaanderen.

Foto’s: Jacky Delcour

2013-10-16 De Slimste duo van ROOSDAAL 016a