David Van Belle wint fiets dankzij Belgerinkel

Roosdaal maakte de winnaars bekend van de actie ‘Met belgerinkel naar de winkel’. Bij 36 handelaars konden de fietsers terecht voor een stempel op hun spaarkaart. De gemeente Roosdaal schonk de belgerinkelfiets, een waardebon van 400 euro voor de aankoop van een fiets bij Bike Center Peter, en 20 geschenkencheques met een waardevan 25 euro.

David Van Belle wint de belgerinkelfiets en Marie-Jeanne Timmermans de waardebon van 400 euro.

Roosdaal dankt de handelaars die een waardebon of gadget schonken: Bike Center Peter, bakkerij Baevegems-Bulté, slagerij Van den Bosch, traiteur Mozaïek, perszaak Josie, Unido GB, Contact, Appelmans BVBA, ING kantoor Sonck en BNP Paribas Fortis Borchtlombeek.

Foto: Jacky Delcour

Nieuwsbrief

Je zou ook interesse kunnen hebben in...