Mere is weg, maar Russen zijn terug met MyPrice in Opwijk

Niet dat ze er in de gemeente staan om te springen, maar Opwijk is weer een warenhuis rijker of beter het is er eentje dat teruggekeerd is onder een andere naam. De Russen zijn dus back in business want na de intrede in 2022 was discounter Mere geen lang leven beschoren. Er was daar toen ook heel wat trammelant, onder de vorm van demonstraties, aan het gebouw waar eerder Red Market van Delhaize huisde.

Sinds 16 februari is de Russische winkel terug, nu onder de naam van MyPrice. Veel lawaai werd daar niet rond gemaakt al werd in Opwijk wel een tweetalige folder(!) in de bussen gedropt. De naam is anders maar het concept is gebleven. De winkel is zeer basic ingericht. De vrachtwagen is gelost, de paletten zijn in de winkel gezet en verkopen nu maar!

Verkopen dat wel, maar het aanbod is erg beperkt en vooral apart. Wat er wel is wordt aan scherpe prijzen verkocht en daar zullen zeker mensen op afkomen, maar of het grote publiek daarvoor zal storm lopen is zeer de vraag.

In Opwijk stonden toch wat auto’s op de parking want velen hadden het nieuws van de nieuwe winkel wel ergens gehoord of gelezen. Uiteraard zijn er altijd mensen die hier hun gading zullen vinden of althans toch dat ene product. Het is wel afwachten of MyPricel deze keer wel een succesverhaal zal zijn. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be