G-voetbaltornooi KHO Wolvertem Merchtem met liefst 8 ploegen!

KHO Wolvertem Merchtem organiseert op zondag 16 april een voetbaltornooi voor G-voetballers. Voor deze Broeklin Cup 2023 mag toernooiverantwoordelijke en voorzitter van het G-voetbal bij KHOWM, Eddie De Block, liefst 8 teams verwelkomen. De eerste wedstrijd in het gemeentelijk sportcomplex van Merchtem gaat van start om 9 uur.

‚ÄúUiteraard is het de bedoeling dat iedereen hieraan plezier beleeft, maar tevens het reguliere voetbal en het G-voetbal dichter bij mekaar te brengen,‚ÄĚ aldus De Block. Alle matchen worden gespeeld op het hoofdterrein dat voor de gelegenheid zal ingedeeld worden in vier velden, waarop tegelijkertijd zal worden gevoetbald.

De deelnemende ploegen werden ingedeeld in twee groepen. Groep A bestaat uit De Caspers A, KSK Heist A, Puurs en  Boka United. In groep B spelen  De Caspers B,  KSK Heist B,  FC Lebbeke en  KHOWM. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be