Bruisende Tuinmarkt in Opwijk op zaterdag 6 mei

Op zaterdag 6 mei is  Opwijk opnieuw de plaats van afspraak voor honderden tuinliefhebbers. Dan gaat deze in de streek welbekende tuinmarkt door op de Borchtsite in het Opwijkse centrum van 9 tot 13 uur.

De Bruisende Tuinmarkt lokt ieder jaar een massa volk naar Opwijk en is the place to be voor elkeen met groene vingers. Je kan er bij heel wat standhouders terecht voor een ruim aanbod aan tuin- , landbouw- en streekproducten.

Het moment om de lentewerkzaamheden in je tuin af te werken? Vraag advies aan de standhouders, bekijk en vergelijk hun aanbod, doe inspiratie op, proef van de straffe streekproducten en doe je aankopen in een levendige sfeer met animatie voor groot en klein.

Muzikale animatie is er overigens met Vive La Fleur van 10 tot 12 uur op de Borchtsite (Kattestraat).

De kruidenwandeling met François Van den Broeck vertrekt om 10 uur in het park van Hof ten Hemelrijk (Kloosterstraat 7).

Dit alles gaat door In samenwerking met Streekproducten Vlaams-Brabant vzw. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be