Geuze- en lambiekfans proefden lekkers van Geuzestekerij De Cam

Zaterdagavond 25 maart konden de liefhebbers van geuze- en lambiekbieren hun hartje ophalen in het A. De Boeckhuis bij de proeverij van biervereniging Geuzeneuze uit Merchtem. Voorzitter Kris Van Buggenhout zag alle plaatsen volzet en zorgde met zijn team voor een vlot verloop van de avond.

Brouwer Karel Goddeau van de Geuzestekerij De Cam uit Gooik presenteerde zijn bieren en voorzag ze ook van de nodige commentaar. En er viel wat te proeven want het gamma dat Goddeau aanbood was niet min.

Er was jonge en oude lambiek, oude geuze met de oudste jaargang van 2009 en daarnaast ook nog lambiek met mirabel, framboos, wilde bosbes, kweepeer en abrikoos. Alweer een geslaagd event/proeverij van Geuzeneuze. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be