Vaccinatiecentrum Koornmolen afgeslankt

Vanaf woensdag 1/9/2021 wordt er in het sportcentrum Koornmolen in een kleinere ruimte verder gevaccineerd.

De ingang is voorzien via de tent aan de straatzijde van het gebouw. Binnen bevindt zich een onthaal, 2 vaccinatieruimtes, een kleine wachtruimte, de apotheek en een EHBO-ruimte. In de tent voor het gebouw is een grotere wachtruimte voorzien voor drukkere momenten. Met een beperkt team van medewerkers (verantwoordelijke, vrijwilligers, vaccinator, arts en apotheker) zullen alle burgers worden ontvangen en gevaccineerd.

We verwachten in september vooral 12-15 jarigen voor hun 2de prik.

Woon je in Bever, Herne, Galmaarden, Gooik, Lennik of Roosdaal en ben je zelf nog niet (volledig) gevaccineerd, dan kan je ook nog langskomen! Stuur vooraf een mail naar vaccinatie@gooik.be of bel naar 02 211 35 35, laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je terug!

De grote zaal wordt intussen terug volledig sport-klaar gemaakt!

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland