Resultaten nieuwe verkeersactie politiezone TARL.

Zaterdag heeft de politiezone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) een nieuwe verkeersactie gehouden. 

In de Bellestraat in Affligem werd een bestuurder betrapt op gsm-gebruik achter het stuur. Een bestuurder werd beboet voor het niet dragen van de gordel. Verder werd er een inbreuk met betrekking tot de rijvaardigheid vastgesteld. Er werd ook een inbreuk vastgesteld voor het niet dragen van de voorgeschreven kledij op een motorfiets.

In Liedekerke op de Affligemsestraat droegen drie bestuurders geen veiligheidsgordel. Verder werden vijf bestuurders geverbaliseerd omwille van gsm-gebruik. tijdens het rijden.

In Ternat op de Assesteenweg werden tien bestuurders geverbaliseerd voor gsm-gebruik achter het stuur. Daarnaast droegen negen bestuurders geen veiligheidsgordel.. Een bestuurder stond geseind in de politionele databank met ontzetting van het recht tot sturen. De betrokkene verschijnt voor de politierechter.

Verder werden er verschillende inbreuken vastgesteld met betrekking tot het rijbewijs het verzekeringsbewijs en het kenteken van het voertuig. de politiezone TARL organiseert zeer regelmatig verkeersacties die duidelijk hun nut bewijzen. Het gebruik van de gsm achter het stuur is het thema.

Topartikels bij Goeiedag.be