Voetbalnieuws: Goede generale repetitie HOWM

HO Wolvertem Merchtem kreeg in de tweede ronde van de Croky Cup met FC Tournai een stevige sparringspartner voorgeschoteld. Meteen een goede test voor het team van coach Winderickx dat in het tussenseizoen enkele spelbepalende spelers zag vertrekken.

FC Tournai, actief in derde klasse A, startte snedig en de thuisploeg kon de bezoekers enkel foutief stoppen. Het Waalse overwicht werd net na de pauze omgezet in een doelpunt van verdediger Bouziane Rahmani. Na een dubbele wissel bij HOWM kantelde de wedstrijd en op het uur maakte Leemans gelijk. De bezoekers waren van slag en in een dol kwartier troffen Laurent en Menebhi raak.

Deugddoende zege voor de fusieploeg dat deze week nog vriendschappelijk speelt tegen SK Londerzeel en volgende week de competitie opgang trapt tegen VW Hamme.

Topartikels bij Goeiedag.be