Jo Sollie is cultuurcoördinator Noordrand

Het pas opgerichte samenwerkingsverband tussen  13 gemeenten ten noordoosten van Brussel, heeft Jo Sollie aangestald als co√∂rdinator van  de Cultuurregio Noordrand.  Zij  moet de gedeelde culturele en maatschappelijke uitdagingen voor de regio aanpakken.

Jo was de voorbije 14 jaar stafmedewerker in cultuurcentrum Strombeek en was de voorbije jaren coördinator van verschillende regioprojecten waaronder Randschilderingen met Stijn Kolacny (2017) en PianoDays (2020).

‚ÄúIk kijk er naar uit om kennis te maken met de vele culturele actoren en actoren uit andere beleidsdomeinen uit de regio. Ik kijk ook naar Vlaanderen en Brussel om extra expertise uit het professionele kunstenveld en andere domeinen binnen te halen. Ik ben alvast klaar om de komende jaren samen met lokale en regionale spelers te bouwen aan een slagkrachtige Cultuurregio in de Noordrand,‚ÄĚ zegt Jo Sollie.

De Cultuurregio Noordrand bestaat uit de gemeenten Steenokkerzeel, Kampenhout, Vilvoorde, Zaventem, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Opwijk, Meise, Merchtem, Asse, Grimbergen, Machelen en Wemmel.

Cultuurregio Noordrand is gevestigd in Cultuurcentrum Strombeek.

Contact: jo.sollie@cultuurnoordrand.be, 02 263 03 49 | 0485 46 56 84

Topartikels bij Goeiedag.be