Aantal nieuwe besmettingen daalt in Noordrand en Pajottenland, iets minder in Denderstreek

Eindelijk wat goed nieuws over de covid-19 pandemie in onze regio. In de Noordrand (Merchtem, Opwijk, Meise, Grimbergen en Vilvoorde) is er een daling in het aantal nieuwe besmettingen. Zijn we over de top van de curve heen en gaat het langzaam maar zeker terug naar beneden?

Ook in het Pajottenland (Affligem, Asse, Ternat, Lennik, Gooik, Galmaarden, Pepingen, Bever) lijkt de curve stilaan maar zeker af te vlakken. Ook in Dilbeek is er de laatste dagen een positieve trend.

Enkel in de Denderstreek (Aalst, Ninove, Denderleeuw, Liedekerke) is het aantal nieuwe besmettingen nog vrij hoog maar ook daar tekent zich een langzame daling van het aantal nieuwe gevallen af.

Morgen brengen we een nieuw artikel met de meest recente cijfers.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...