Radio Lede maakt radio voor OLV-patiënten

Voor heel wat langdurig gehospitaliseerde patiënten van het OLV-ziekenhuis is deze coronacrisis ook een zware periode. Zij mogen nu namelijk geen bezoek meer ontvangen op hun kamer. Om hen toch in contact te houden met hun familie, gaan de medewerkers van het ziekenhuis creatief aan de slag via onder meer tablets en Skype. In samenwerking met Radio Lede lanceert het OLV-ziekenhuis nu ook Radio OLV.

“Om onze patiënten en medewerkers op zowel Campus Aalst, Asse als Ninove een hart onder de riem te steken, kan iedereen vanaf heden verzoeknummers doorsturen naar verzoekjesOLV@radiolede.be. Verzoeken die aangevraagd worden voor zondag 12 uur zullen telkens de volgende dinsdag tussen 14 en 17 uur te horen zijn op Radio OLV. We starten met uitzenden op dinsdag 31 maart. Beluisteren kan via www.radiolede.be/hoeluisteren/ of op kanaal 4 van de kamers op Campus Aalst en Asse”, legt communicatiemedewerker Karla Lefever uit.

Topartikels bij Goeiedag.be