Agenten KLM met minstens twee combi’s naar interventies

De politie van de zone KLM (Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise) voert haar interventies voortaan telkens uit met minstens twee combi’s. De politie gaat altijd in duo de baan op maar om te verhinderen dat de twee agenten mekaar zouden besmetten worden ze in de politiezone KLM dus uit elkaar gehaald.

Voorlopig is het nog geen algemene regel. Elke zone beslist hier zelf over. In de politiezone VIMA (Vilvoorde-Machelen) zitten de agenten nog steeds met twee in de combi. “Die zijn wel bijkomend uitgerust met een ‘hygiënebox’ – een pakket met alcoholgel, water, zeep, handschoenen en wegwerpdoeken – om de handhygiëne te kunnen garanderen”, aldus woordvoerster Cathérine Bodet van de politiezone VIMA (Vilvoorde-Machelen).

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise