Goed begonnen maar … niet gewonnen

Lindemans Aalst zette de finale van de Beker van België in op de best mogelijke manier. De eerste set werd vlot binnen gehaald met 25-18. Lindemans Aalst ging gewoon door op het elan van de 3-0 tegen Maaseik. Maar Roeselare was nog niet verslagen en zette de situatie in de tweede set meteen recht. Vooral Tuerlinckx en Verhanneman hadden hun kruit droog gehouden. Roeselare liep ut tot 9-16, Aalst vocht terug tot 19-20 maar loste dan de rol.

In de derde set hield Lindemans nog even gelijke tred maar moest toen in Roeselare hun meerdere herkennen. Het werd 19-25 en 15-25 in de derde en vierde set. Geen beker dus maar zeker een eervolle en welverdiende zilveren medaille. Natuurlijk had coach De Voghel het graag anders gezien. Maar je moet toegeven dat de oranje supporters van Aalst niet moesten onderdoen voor de blauwe van Roeselare. We zouden zelfs durven zeggen, wat de supporters betreft gaat de beker naar de oranje garde van Lindemans.

Finale Vollebyal 2