Dode man naast E40 in Affligem

Bij een grote zoekactie naar de verdwenen A.D., een veertiger uit Denderleeuw, werd in Affligem een levenloos lichaam aangetroffen. Dat gebeurde in de doodlopende Lombeekstraat, net naast de E40. De zoekactie naar de verdwenen persoon werd gevoerd door de federale politie die met een helikopter en speurhonden aanwezig was.

Het parket heeft een wetsdokter en een labo aangesteld voor verder onderzoek naar de doodsoorzaak en de identiteit van de overledene. Het gaat bijna zeker om A.B., een veertiger uit Denderleeuw die op 31 januari even na middernacht voor het laatst werd gezien in Teralfene. Er zou geen sprake zijn van criminele feiten maar een zelfdoding wordt niet meteen uitgesloten.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht op het gratis nummer 1813 en www.zelfmoord1813.be.

Topartikels editie Ninove-Dender