Groot succes voor fandag Lindemans Aalst

De fandag van Lindemans Aalst op zondag 10 september was een groot succes. In het unieke kader van de Brouwerij Lindemans konden bezoekers genieten van een tentoonstelling over de rijke geschiedenis van de club en van heel wat randanimatie. De G-bloezers en Wim Soetaer zorgden voor een gepaste muzikale omlijsting bij de opening van het jubileumjaar.

De sponsors hadden er alles aangedaan om de bezoekers een aangename namiddag te bezorgen. Uiteraard werd er gezellig gekeuveld bij een lekkere gueuze of kriek. Centraal in deze fandag stonden natuurlijk de spelers en de ploeg. De fans konden met hun idolen op de foto of een gesprekje voeren.

Toch was er ook minder goed nieuws. Topvolley Callant Antwerpen, de tegenstander in de eerste competitiewedstrijd van Lindemans Aalst, gooit naar alle waarschijnlijkheid de handdoek in de ring en houdt op te bestaan. Fans die al een ticket hebben gekocht worden deze week gecontacteerd.