Asse-Lennik klopt Roeselare en kan weer winnen

Lindemans Asse-Lennik kan weer winnen. Zelfs van de grote ploegen als Knack Roeslare. Na een uitzichtloze reeks van vier nederlagen keerde het tij tegen Antwerpen. Met een 3-1 stand pakten de Pajotten niet alleen de zege maar keerde ook het zelfvertrouwen terug. Dat werd bevestigd door een klinkende overwinning tegen titelkandidaat Roeselare.

Asse-Lennik won met droge 0-3 cijfers tegen het aangeslagen Roeselare dat nu nog minstens 1 punt moet pakken tegen Antwerpen (thuis) of Menen (uit). Asse-Lennik is mathematisch nog niet uitgesloten voor een finaleplaats. Dan moet het wel zijn wedstrijden tegen Menen (thuis) en hekkensluiter Gent (uit) winnen met telkens drie punten.

Asse-Lennik heeft een makkelijker parcours dan Roeselare. Mochten de West-Vlamingen van Antwerpen een pak voor de broek krijgten, dan is verlies in de uitwedstrijd tegen Menen (dat al eens Masseik versloeg) zeker niet uitgesloten.