Asse-Lennik klopt Roeselare en kan weer winnen

Lindemans Asse-Lennik kan weer winnen. Zelfs van de grote ploegen als Knack Roeslare. Na een uitzichtloze reeks van vier nederlagen keerde het tij tegen Antwerpen. Met een 3-1 stand pakten de Pajotten niet alleen de zege maar keerde ook het zelfvertrouwen terug. Dat werd bevestigd door een klinkende overwinning tegen titelkandidaat Roeselare.

Asse-Lennik won met droge 0-3 cijfers tegen het aangeslagen Roeselare dat nu nog minstens 1 punt moet pakken tegen Antwerpen (thuis) of Menen (uit). Asse-Lennik is mathematisch nog niet uitgesloten voor een finaleplaats. Dan moet het wel zijn wedstrijden tegen Menen (thuis) en hekkensluiter Gent (uit) winnen met telkens drie punten.

Asse-Lennik heeft een makkelijker parcours dan Roeselare. Mochten de West-Vlamingen van Antwerpen een pak voor de broek krijgten, dan is verlies in de uitwedstrijd tegen Menen (dat al eens Masseik versloeg) zeker niet uitgesloten.

Nieuwsbrief

Je zou ook interesse kunnen hebben in...