Asse Lennik overwintert Europees

Met een 3-0 zege tegen Lugano mag Asse Lennik sowieso verder in het Europees volleybal. Asse Lennik eindigt tweede in zijn poule. Zes van de zeven tweedes gaan door naar de volgende ronde van de Champions League. Mocht Asse Lennik niet bij die zes zijn dan gaat het toch door maar dan in de CEV Cup.

De setstanden waren 25-17, 25-22 en 25-20, al bij al een vrij makkelijke overwinning van Asse Lennik tegen de Zwitsers die derde eindigen. Asse Lennik had ook nog een uitwedstrijd tegen het Roemeense Constanta moeten spelen maar de Roemeense ploeg gaf forfait na zware strubbelingen in de ploeg.

Of Asse Lennik doorgaat in de Champions League of in de CEV Cup weten we volgende week. Zeker is dat Asse Lennik (nog ongeslagen in de competitie) een uitzonderlijk seizoen speelt. Morgen speelt AL al thuis tegen Gent.