Rommelmarktcomité schenkt 500 euro

Het Opwijkse Rommelmarkt Comité (OCR) schenkt 500 euro aan Zonnelied, de dagopvang voor 14 mensen met een beperking in de Milleniumstraat. Dat doet het OCR elke jaar. Als er een bijzonder goed rommelmarktenjaar is geweest, wordt een tweede goed doel uitgekozen. Vorig jaar kocht Zonnelied van het geschonken bedrag een duofiets en een nieuwe konijnenhok.

In 2016 mag het OCR tien kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren zullen verschillende randanimaties georganiseerd worden. De eerste rommelmarkt in het centrum heeft plaats op 27 maart en dan telkens de laatste zondag van de maanden tot en met september. Op 5 en 6 november is er dan een binnenmarkt. Inschrijvingen voor vaste plaatsen worden verwacht ten laatste op 31 januari.

Contact: Stefaan Van De Voorde (de Fijnen), 0475 / 90.22.63