Voetbaloverzicht : Eenvoudige zeges Schepdaal en Eizeringen

VK Liedekerke had genoeg aan een eigen doelpunt van Ternatverdediger Annoni om de drie punten veilig te stellen. KFC Strombeek ging roemloos tenonder op het veld van Bierbeek. Met de rust stond de 3-0 eindstand al op het bord. KFC Merchtem 2000 incasseerde tegen Racing Jet Wavre al de 0-1  en kon die achterstand niet meer goedmaken.

Een efficiënt FC Borght nam na de rust afstand van Hoeilaart. Pepsavath (2x) en Di Miceli stelden op twintig minuten tijd de zege veilig. In het slot verschalkte Vermeiren zijn eigen doelman maar de knappe overwinning kwam niet meer in gevaar.

BOKA United wint van Kester-Gooik

Kester-Gooik kwam op voorsprong via De Roeck maar lang duurde die vreugde niet. Voglaire bracht zijn team gelijk en na de rust scoorde Cassenaer de 2-1. In de slotfase maakte D’Haveloose de bevrijdende 3-1. KFC Meise greep Kosova Schaarbeek onmiddellijk bij de keel en dat resulteerde in doelpunten van Stuckens en Van Den Boeynants. De bezoekers herpakten zich en kwamen al even snel gelijk. Na de rust zette KFC Meise alles op alles maar kreeg in de laatste minuut het deksel op de neus. Jafta lukte de 2-3 en liet de thuisploeg verweesd achter.

Duidelijke zege Schepdaal

In derde provinciale F boekte Schepdaal een eenvoudige zege op het veld van Hekelgem. Doelpunten van Dufoor en Dosso (2x) hadden de thuisploeg na een dik kwartier al uitgeteld. Wambeek had geen enkele moeite met Beersel-Drogenbos B. Du Rang opende op het halfuur de score. Na de rust scoorde de ingevallen Dries Arijs twee doelpunten en bezorgde zijn ploeg een overtuigende 0-3 overwinning. EMI Essene was geen partij voor Eizeringen dat me 0-4 won dankzij doelpunten van O. Marquez, B. Marquez (2x) en Vigil.

In derde E eindigde de derby tussen Mazenzele Opwijk A en Asse-Zellik op een 2-2 gelijkspel. Verdoodt scoorde net voor rust de 1-0 maar De Sa Faria maakte direct gelijk. Na de pauze prikte Di Consoli de 1-2 tegen de netten maar De Jonge sleepte een kwartier voor tijd toch nog een punt uit de brand.

Topartikels bij Goeiedag.be