VIDEO: Eendracht Aalst en Dender delen punten

Eendracht Aalst speelde vanmiddag 2-2 gelijk in het derby tegen FCV Dender. Op basis van de kansen een billijk gelijkspel, maar Dender speelde vooral in de eerste helft beter voetbal.

Regi Van Acker bleef rustig en hield zijn troepen dicht bij het eigen doel, via Bael kon worden geprikt maar de konijenpoot was Jelle Geenens, amper 18, invallen en even later fraai in duikvlucht binnenkoppen. 2-2.

Leuke wedstrijd met meer verbaal geweld van de bezoekende supporters en een Eendracht dat met 6 op 18 niet goed gestart is aan de competitie. De Aalsterse supporters ontvouwden wel een indrukwekkend spandoek in hun sfeervak.

Het OPC, een overkoepelend orgaan van supporters van Eendracht Aalst, ontrolde trouwens een metershoog spandoek om Dender te ‘verwelkomen’. Waar ze vroeger op de staantribune stonden, zitten ze nu in een hoek van de tribune.

Tifo Eendracht Aalst – FCV Dender EH #aalden

Posted by Eendracht Aalst on zondag 13 september 2015